Aktív szombat

Tartalmas szombatnak néztem elébe, szerencsére minden programon sikerült véghez vinni.

Egy kevés alvás után reggel fél nyolckor keltem, hagytam egy kis időt nyújtózásra is. Gyors ébredés és készülődés után, találkoztam Mónival elsétáltunk jégpályára (séta közben Nikitől kaptam egy “segélyhívást” miszerint nem indul az autója 12:30-ra megígértem egy bikázást) , ahol két órán át csúszkáltunk és forralt bort is ihattunk, mivel egyikőnknek sem kellett vezetnie.

Korcsolyázás után rohanás haza – Nikit délre várta a szerelő – útközben két érdekes dolgot találtunk:

1. Vertesz által készített szekrény

2. jéghideg sör

Szerencsére a bikázásnál minden rendben ment kis töltés után könnyen indult az autó.

A kapkodás nem ért véget már dél jóval elmúlt, siettem haza, magamhoz vettem az úszófelszerelést és irány az uszoda, ahol 600m úszás 30perc szauna újabb 600m és végüls 15 perc szauna zárta a progamot.

15 órára Tatabányán Felsőgallára mentem, a Népek karácsonyára voltunk anyukámmal meghívva a tatabányai görög kisebbségi vezető (Natasa) által.  Minden év decemberében megrendezésre kerülő eseményen együtt ünnepelnek magyarok, cigányok, görögök, lengyelek, németek és szlovákok.

Ünnepséget – ünnepség követte 17 órától a Freedancehall tánciskolába voltam hivatalos vendégként és operatőrként egyaránt, a táncbemutatókról készített videók hamarosan felkerülnek az iskola honlapjára és szerintem az enyémre is.

Este pihenés képpen átnéztem a nap folyamán készített képeket és videókat.

Ismerőseiddel itt tudod megosztani:

Szólj hozzá!

hozzászólás eddig.

Comments are closed.