Kéretlen Lájkgyűjtős oldalak eltüntetése a fb falról

2013.12.30. Kéretlen Lájkgyűjtős oldalak eltüntetése a fb falról

Napjainkban többünk fb hírfolyamát kezdi elönteni a kéretlen Lájkgyűjtős oldalak ismerőseink segítségével generált tartalom. Biztosan mindenkit fogadott már a következő kép:
Kéretlen bejegyzések eltüntetése a facebook hírfolyamból - Szendrei Gábor

A humorosnak tűnő oldalak egy érdeklődésfelkeltő képet illesztenek be a cikkbe, ez akár lehet az eredeti kép amit meg szeretnénk tekinteni vagy akár másik is.
Kéretlen bejegyzések eltüntetése a facebook hírfolyamból - Szendrei Gábor
A lényeg, hogy csak akkor engedik megnézni az oldaluk adott tartalmát, ha azt mi előre Lájkoljuk, amivel talán nem is lenne gond, de azonnal nyomot hagy a cikkük az üzenőfalunkon, végül az emberek üzenőfalin hagyott Lájkok elárasztják az egész hírfolyamunkat, eltakarva a tényleg érdekes és hasznos tartalmakat.

Megoldások:

– Ne Lájkoljunk ilyen bejegyzéseket, amik kikényszerítik a Lájkot a tartalom megtekintése előtt.

– Ha már Lájkoltunk töröljük az üzenőfalunkról.

– Ha nem szeretnénk lájkolni CTRL+U gomb együtt megnyomásával az oldal forráskódjában meg tudjuk keresni az érdekesnek vélt tartalmat.

– Ha az ismerőseink már teleszórták a hírfolyamot, akkor az egyes oldalakat le tudjuk tiltani a következő képen, így azok tartalma nem jelenik meg többé.
Vigyük egerünket a bejegyzés jobb felső sarkához, a legördülő menüből pedig válasszuk ki az adott Oldal- bejegyzéseinek rejtése menüpontot.

Kéretlen bejegyzések eltüntetése a facebook hírfolyamból - Szendrei Gábor
Ezt a műveletet elvégezzük minden hasonló oldalnál, amennyiben minden jól csináltunk jelentősen megtisztult képet kapunk.

Ha tetszettek a képek, tetszett az írás, ne felejtsd el lájkolni a facebook oldalamat is https://www.facebook.com/szendreiblog/

Ismerőseiddel itt tudod megosztani:

Szólj hozzá!

hozzászólás eddig.

Comments are closed.